za 19 sep '20 19:30
Een tikkeltje grofgebekt maar met een goede kijk op het leven

Tisjeboy Jay

Het tijdelijk Abnormaal
za 19 sep '20
19:30
  • za 19 sep '20
    19:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven.
Tisjeboy Jay neemt je mee in zijn leven tijdens het ‘tijdelijke abnormaal’.

Voormalig boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay maakt al meer dan 2 jaar hilarische filmpjes op het internet, vaak met een serieuze boodschap in verwerkt die je aan het denken zet.

Nu zijn debuutshow ‘van het net naar het doek’ abrupt tot stilstand is gekomen presenteert Jay ‘Het Tijdelijke Abnormaal.’ Een theatershow waarin hij je meeneemt in zijn leven tijdens het door corona ontstane ‘tijdelijke abnormaal’. Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven.

Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook als volgt ‘als jij lacht, lach ik ook’.

Na de voorstelling Tisjeboy Jay in het echt ontmoeten? Dat kan! Na de voorstelling vindt er een Afterparty plaats om de avond goed mee af te sluiten. Tijdens deze Afterparty krijg jij de mogelijkheid om Jay te ontmoeten tijdens de Meet&Greet, dit is hét moment om met Jay op de foto te gaan.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie