do 11 jun '20 20:15 - 21:45
Zijn persoonlijke verhaal naar het theater

Tisjeboy Jay

Van het Net naar het Doek
do 11 jun '20
20:15 - 21:45
  • do 11 jun '20
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Van het Net naar het Doek’ geeft een bijzonder kijkje in het leven van voormalig boekhouder, bodybuilder en Temptation Island-verleider Jay Francis, oftewel Tisjeboy Jay. Zijn grappige internetfilmpjes trekken honderdduizenden kijkers, maar nu brengt hij zijn persoonlijke verhaal naar het theater!

In deze hilarische debuutvoorstelling neemt Jay absoluut geen blad voor de mond. De grappen vliegen door de lucht, maar je wordt op zoveel meer getrakteerd. Jay raakt een gevoelige snaar om iedereen vervolgens weer dubbel te laten klappen van het lachen. ‘Van het Net naar het Doek’ is een achtbaan van emoties die je continu geboeid houdt. Uiteindelijk heeft Jay maar één doel: iedereen heel hard laten lachen. Als jij lacht, lacht hij ook!

Na de voorstelling Tisjeboy Jay in het echt ontmoeten? Dat kan! Na de voorstelling vindt er een Afterparty plaats om de avond goed mee af te sluiten. Tijdens deze Afterparty krijg jij de mogelijkheid om Jay te ontmoeten tijdens de Meet&Greet, dit is hét moment om met Jay op de foto te gaan.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie