za 26 sep '20 20:15
Sterk en persoonlijk verhaal

Henk Poort

Henk Poort en de Helden
za 26 sep '20
20:15
  • za 26 sep '20
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Ze vormen samen een sterk persoonlijk verhaal.

Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. AVROTROS nodigde Henk uit deel te nemen aan het gelijknamige TV-programma. Bij De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe solo.

Bovendien rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs na het succes van Ik ben mijn lied, waarin Henk Poort zich ook bewees als rasverteller.
In Henk Poort en de Helden ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij).

Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie