za 14 nov '20 20:30 - 23:00
Hazes 3.0

André Hazes

Markant en De Pul Uden presenteren: ANDRE HAZES
za 14 nov '20
20:30 - 23:00
  • za 14 nov '20
    20:30 - 23:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Het gaat goed met André Hazes. Heel goed. De veelzijdige zanger gaat van award naar verkooprecord en van uitverkochte show naar goed bekeken televisieprogramma! En hij gaat door!

André’s zegetocht is nog lang niet over.  Zo kwam zijn nieuwe album Anders kwam wederom op nummer 1 binnen in de hitlijsten. De titel van zijn album is logisch gekozen; het wás ook allemaal anders. André: “Alleen al de tijd waarin ik zat: niet bepaald alleen rozengeur en maneschijn, maar soms gewoon verrot.” Ook muzikaal is het album anders. André is een zelfverklaarde ‘80s disco freak’ en die stijl moest in zijn nieuwe muziek toch een beetje terugkomen. “De nummers hebben dezelfde inhoud, alleen hebben sommige liedjes een ander jasje. Hipper. Als volkszanger hoef je geen accordeon meer te gebruiken, toch? Ik wil me ontwikkelen, met mijn tijd mee.” Hazes 3.0. is op 14 november te zien in Markant Uden. Natuurlijk ontbreken daarbij ook grote hits als ‘Leef’ niet.

Geniet van een heerlijke avond uit met André Hazes en band, met een sfeervol voorprogramma en ook na het optreden van André feesten we nog even door met een gezellig naprogramma.

Complete avond uit
Wil je jouw avond uit compleet maken? Reserveer dan een ticket incusief dinerbuffet en welkomstdrankje.

Let op: voor dit evement zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.`

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Ondanks alle corona-maatregelen welke we op dit moment nemen kan het voorkomen dat, ten tijde van deze voorstelling, bij de dan geldende omstandigheden de voorstelling verplaatst dient te worden. We brengen u hiervan dan direct op de hoogte en gaan op zoek naar een nieuwe datum. We hopen op uw begrip. 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie