za 16 okt '21 20:30 - 23:00
Met alle grote hits

Tino Martin

Markant en De Pul Uden presenteren: TINO MARTIN
za 16 okt '21
20:30 - 23:00
  • za 16 okt '21
    20:30 - 23:00
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Maak je op voor een gezellige avond uit! Tino Martin komt naar Markant Uden!

Het is 1998, Tino Martin is dan pas 14 jaar. Hij komt dan voor de eerste keer in aanraking met het artiestenvak in de strandtent van zijn oom en tante. De band die de avond muzikaal verzorgt vraagt hem op de planken. En vanaf die dag gaat alles in sneltreinvaart. Op 16-jarige leeftijd wint hij de Scheveningse Talentenjacht 2000 en in 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show.

In de daaropvolgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling.

In 2013 is de tijd rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire. Zijn tomeloze inzet en aanstekelijke energie resulteert onder andere in het fantastische nummer ‘Doe wat je wil’. En de sneltrein van succes raast verder.

Zij eerste eigen album ‘Jij liet me vallen’ stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Tino ontwikkelt zich als een artiest die geliefd is bij jong en oud. In 2017 en 2018 staat Tino voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en nu komt hij naar Uden!

Geniet van een heerlijke avond uit met Tino Martin en band, met een sfeervol voorprogramma en ook na het optreden van Tino Martin feesten we nog even door met een gezellig naprogramma.

Let op: voor dit evenement zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Complete avond uit
Wil je jouw avond uit compleet maken? Reserveer dan een ticket inclusief dinerbuffet en welkomstdrankje.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie