za 4 apr '20 20:00 - 22:00

Music Night 2020

Music Night 2020 / Muziekvereniging De Eendracht Uden
za 4 apr '20
20:00 - 22:00
  • za 4 apr '20
    20:00 - 22:00
    Evenementenzaal
    Verplaatst
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Deze voorstelling is verplaatst naar vrijdag 25 en zaterdag 26 september 2020.

--

Een avondvullend muzikaal programma waarin allerlei soorten muziek voorbij zullen komen. Het wordt een feest der herkenning.

Twee avonden vol muzikale gezelligheid waarbij bekende (meezing) muziek van nationale en internationale bodem centraal staat. Diverse Udense zangers en zangeressen treden voor u op onder aanvoering van Muziekvereniging De Eendracht en diverse andere muzikale talenten. Van Lionel Richie tot Bruce Springsteen en van het Songfestival tot Nederlandstalige meezingers als Doe Maar en Nick & Simon.

Het wordt een gezellige avond waarbij uw stembanden beter goed gesmeerd kunnen zijn. Meezingen mag! Als afsluiter is er muziek van een uitstekende feest DJ en de dansvloer zal de hele avond geopend zijn. Uiteraard zal de zaal op professionele wijze aangekleed worden waardoor er direct een gezellige “In Rosso” sfeer zal ontstaan. En dat tot in de kleine uurtjes. Het wordt een sterk muzikaal verrassend event voor jong en oud dat u niet mag missen. De Udense muziekcultuur smelt samen.

Tickets voor deze gezellige avond zijn te reserveren via de site van Music Night 2020.
Dit betekent dat de ticket- en servicekosten van Music Night 2020 van toepassing zijn en bovengenoemde € 1,85 ticketkosten van Markant Uden te vervallen komen.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie