za 21 nov '20 21:00 - 22:45
Back to the Seventies

Back to the Seventies

The Rubettes feat. John, Mick & Steve and dance classics Party
za 21 nov '20
21:00 - 22:45
  • za 21 nov '20
    21:00 - 22:45
    Evenementenzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd. Vanwege COVID-19 komt de band helaas niet naar Nederland. Tickethouders zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

We gaan terug naar het jaar 1974. Het tijdperk waarin de Glambrock tot leven kwam. In die tijd ontstonden er verschillende bandjes. Eén van deze groepen die toen op het toneel verschenen was de Engelse formatie The Rubettes. De groep bestond uit 6 bandleden, Alan Williams, John Richardson, Mick Clarke, Tony Thorpe, Pete Arnessen en Bill Hurd.De band werd mede bekend door hun outfits, die bestonden uit witte pakken en witte petjes.

Met het eerste nummer Sugar Baby Love was het meteen raak. De groep bestormde de hitlijsten wereldwijd en stonden in verschillende landen binnen een paar weken meteen op nummer 1 in alle hitlijsten. Direct hierna volgde hun tweede nummer Tonight. Deze nummers van de Rubettes ken je vast ook! The Juke Box Jive, I can do it, Foe dee oh dee, Little darling, Your the reason why.

Door de jaren heen zijn er enkele bandleden vertrokken en hebben er enkele veranderingen plaats gevonden.

Markant Uden presenteert The Rubettes Ft John, Mick en Steve!

Dit is een staconcert met een beperkt aantal zitplaatsen op de tribune.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Tip!

In de pauze en na het concert vindt in de foyer een Dance Classics Party plaats met DJ Roland de Winter.

Herleef met ‘Dance Classics Party’ de sensationele sfeer uit de jaren 70 en haal herinneringen op tijdens het dansen op de fantastische muziek. Let’s party!

Geen kaartje voor het concert? Toch zin om te dansen? Kom dan langs! De afterparty is gratis te bezoeken.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie