di 5 mei '20 20:15 - 22:30
Geniet van een ontspannen avond op deze bijzondere 5 mei!

Bevrijdingsconcert 75 Jaar Vrijheid

Diverse Udense artiesten
di 5 mei '20
20:15 - 22:30
  • di 5 mei '20
    20:15 - 22:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Geniet van dit concert en vier tezamen met het Bevrijdingskoor, muziekvereniging de Eendracht en vele andere Udense Organisaties 75 jaar vrijheid.

Uden krijgt in 2020 haar eigen Bevrijdingsconcert. Tientallen enthousiaste zangers en dansers vieren op dinsdag 5 mei in Markant Uden 75 jaar vrijheid. Een avond vol muziek, zang en dans aangevuld met gedichten en verhalen door jong en oud.

Het Bevrijdingsconcert is de feestelijke afsluiting van een periode waarin in onze regio de bevrijding uitgebreid is gevierd met verschillende evenementen en activiteiten. Het is in mei 2020 75 jaar geleden dat heel Nederland, in navolging van onze regio, werd bevrijd van de Duitse bezetters.

Voor onze vrijheid is hard gevochten en nog steeds wordt er overal ter wereld gevochten voor een vrijheid zoals wij die deze avond in Markant zullen vieren. Samen met tal van andere Udense verenigingen en organisaties wordt op Bevrijdingsdag stil gestaan bij die vrijheid.

Het Udense bevrijdingsconcert is een muzikale mix met liedjes van toen en nu.
Zo zullen de verschillende muziekstijlen op een originele manier gebracht worden met daarbij een passend decor en aankleding.

De opbrengst van dit concert zal geheel ten goede komen aan Stichting Oorlogskerkhof Uden.