di 5 mei '20 13:30 - 16:00
Geniet van een ontspannen middag op deze bijzondere 5 mei!

Bevrijdingsconcert 75 Jaar Vrijheid

Diverse Udense artiesten
di 5 mei '20
13:30 - 16:00
  • di 5 mei '20
    13:30 - 16:00
    Theaterzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Heb je tickets voor deze voorstelling gereserveerd? Dan word je hierover per mail geïnformeerd.

Geniet van dit concert en vier tezamen met het Bevrijdingskoor, muziekvereniging de Eendracht en vele andere Udense Organisaties 75 jaar vrijheid.

Uden krijgt in 2020 haar eigen Bevrijdingsconcert. Tientallen enthousiaste zangers en dansers vieren op dinsdag 5 mei in Markant Uden 75 jaar vrijheid. Een middag vol muziek, zang en dans aangevuld met gedichten en verhalen door jong en oud.

Het Bevrijdingsconcert is de feestelijke afsluiting van een periode waarin in onze regio de bevrijding uitgebreid is gevierd met verschillende evenementen en activiteiten. Het is in mei 2020 75 jaar geleden dat heel Nederland, in navolging van onze regio, werd bevrijd van de Duitse bezetters.

Voor onze vrijheid is hard gevochten en nog steeds wordt er overal ter wereld gevochten voor een vrijheid zoals wij die deze middag in Markant zullen vieren. Samen met tal van andere Udense verenigingen en organisaties wordt op Bevrijdingsdag stil gestaan bij die vrijheid.

Het Udense bevrijdingsconcert is een muzikale mix met liedjes van toen en nu.
Zo zullen de verschillende muziekstijlen op een originele manier gebracht worden met daarbij een passend decor en aankleding.

De opbrengst van dit concert zal geheel ten goede komen aan Stichting Oorlogskerkhof Uden.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie