wo 12 feb '20 20:00
Gezellige filmavond met een heerlijke feelgoodfilm

Feelgood film: Pride

Inner Wheel Veghel – Uden e.o
wo 12 feb '20
20:00

Op woensdag 12 februari 2020 heeft Serviceclub Inner Wheel weer haar jaarlijks terugkerende benefiet filmavond voor de Stichting WensAmbulance Brabant. Het wordt weer een gezellige filmavond met de heerlijke feelgoodfilm, Pride.

Deze ontroerende Britse comedy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de zomer van 1984. Margaret ‘The Iron Lady’ Thatcher is aan de macht en de Nationale Unie van Mijnwerkers (NUM) staakt. Als een statement naar de overheid besluit een groep van Londense homoseksuele en lesbische activisten geld in te zamelen voor de families van de mijnwerkers. Maar er is één probleem: de ‘macho’ Unie schaamt zich voor deze ‘gay steun’. De actievoerders laten zich echter niet uit het veld slaan. Dat de twee groepen er uiteindelijk achter komen veel met elkaar gemeen te hebben (duh) zal natuurlijk geen verrassing zijn.

Maar laat het aan de Britten over om van een redelijk voorspelbaar verhaal iets bijzonders te maken. Mét een topcast uiteraard, bestaande uit onder andere Britse smaakmakers als Bill Nighy, Imelda Staunton en Dominic West.

Tickets voor de film Pride zijn hier te reserveren. Een ticket kost € 15,00 (incl. een consumptie).
Dit betekent dat bovengenoemde € 1,85 ticketkosten van Markant Uden te vervallen komen.