Beleef deze met prijzen overladen musical samen met Markant Uden

Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje
wo 20 nov '19
11:15
 • wo 20 nov '19
  11:15 - 19:00
  [Algemeen]
 • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is uitverkocht. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets vrijkomen? Laat jezelf dan op de wachtlijst plaatsen.

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van Nederlands grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 2,7 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt dit waarachtige verhaal ingetrokken. Beleef deze met prijzen overladen musical samen met Markant Uden; wij bieden je een volledig verzorgde busreis aan!

Over de voorstelling
Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken…: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Soldaat van Oranje – De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland van waaruit hij zendapparatuur naar Nederland smokkelt en als piloot betrokken is bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Soldaat van Oranje – De Musical ging op 30 oktober 2010 in première in een voor deze voorstelling gecreëerd theater. Het publiek beleeft de voorstelling, met inmiddels meer dan 2,9 miljoen bezoekers, in een 360 graden draaiende theaterzaal en wordt zo het waarachtige verhaal ingetrokken. Sinds 31 december 2013 is Soldaat van Oranje – De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis en op 27 november 2015 heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op haar naam gezet, de meeste bezoekers ooit!

Over het busarrangement
Deze prachtmusical nog niet gezien? Dan is dit je kans! Markant Uden biedt je een volledig verzorgde busreis van Markant tot aan de TheaterHangaar in Katwijk.


De busreis is inclusief:

 • Eerste rang ticket Soldaat van Oranje - De musical
 • 3 drankjes: koffie bij vertrek en twee drankjes in de bus
 • 2 belegde broodjes


Tijden:

 • Ontvangst bij Restaurant Cusco: 11.00 uur
 • Vertrektijd bus: 11.15 uur
 • Duur voorstelling: 3 uur en 25 minuten (inclusief pauze)
 • Verwachte terugkomst bus: 19.30 uur

Maak je dagje weg compleet!
Na afloop nog gezellig wat eten en napraten over de dag? Tip: reserveer alvast een dinerarrangement bij Restaurant Cusco! Speciaal voor deze gelegenheid serveren wij een 3-gangenkeuzemenu á € 27,00 (exclusief drankjes).

Met Markant op theaterreis naar Soldaat van Oranje in de TheaterHangaar in Katwijk.

Een terechte hit. Ambitie, durf en originaliteit worden in het theater gelukkig soms beloond. Het publiek op een ronddraaiende tribune smult. Overrompelende decors. Verbluffend totaaltheater.

Elsevier (*****)