do 16 apr '20 18:00
Lazarus - David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk

Theaterreis naar Lazarus in Heerlen

David Bowie i.s.m. Ivo van Hove
do 16 apr '20
18:00
 • do 16 apr '20
  18:00
  [Algemeen]
  Geannuleerd
 • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze busreis is helaas geannuleerd. Heb je tickets voor deze voorstelling gereserveerd? Dan word je hierover persoonlijk geïnformeerd door ons Informatiepunt. 

Lazarus is het laatste meesterwerk van popster, kunstenaar, stijlicoon en fenomeen David Bowie. Wij bieden je de kans om deze prachtige voorstelling te bewonderen in het Parkstad Theater Heerlen. Markant Uden biedt je namelijk een volledig verzorgde busreis met hapjes en drankjes naar Heerlen.

Het muziekblad Rolling Stone bejubelde Lazarus als 'Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force.' Aanvankelijk zou Lazarus tot eind december te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam. De voorstelling is verlengd tot april. Inmiddels is belangstelling zó enorm, dat deze bijzondere voorstelling ook is te zien is in het Parkstad Theater Heerlen. Ga jij met ons mee naar dit spektakelstuk?

Over de voorstelling
Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster, gemaakt door kunstenaar, stijlicoon en wereldberoemde popster David Bowie. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk Lazarus, ongeveer een maand later overleed hij. In Lazarus neemt Bowies alter ego Thomas Newton (Gijs Naber, Gouden Kalfwinnaar en bekend van o.a. Penoza) ons mee door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als Absolute beginners, Changes, Heroes en Lazarus. Een must see theaterbelevenis en dé kans om de scheppende kracht van David Bowie te zien, te horen en te voelen.

Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen.

Over het bus arrangement
Pak je kans om het meesterwerk van David Bowie bij te wonen in het Parkstad Theater Heerlen. Markant Uden biedt een volledig verzorgde busreis met een begeleider van Markant naar Heerlen.

De busreis is inclusief:

 • Eerste rang tickets Parkstad Theater Heerlen
 • Begeleiding tijdens de reis 
 • Tijdens de reis: koffie, thee en enkele drankjes en een hapjespakket op de terugweg

Over creatie en cast
Bowie creëerde het stuk samen met Ivo van Hove. Van Hove, regisseur en directeur van Internationaal Theater Amsterdam, maakte over hele de wereld gelauwerde voostellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston. Met o.a. Gijs Naber, Noortje Herlaar, Holly Mae Brood, Thomas Cammaert, Shary-An Nivillac en Jeroen C. Molenaar. 

Met Markant op theaterreis naar Lazarus in het Parkstad Theater in Heerlen.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie