vr 17 jan '20 20:00
Pul XL show in Markant Uden

50 jaar Queen by Vipers (Ita)

Pul XL
vr 17 jan '20
20:00

De Pul presenteert in samenwerking met Markant Uden de Pul XL show voor het 50 jarig jubileum van de band Queen door de Italiaanse tribute-act Vipers.

De muziek van de Britse band Queen is na 50 jaar na oprichting nog altijd onverminderd populair. Brian May, Freddie Mercury en Roger Taylor vonden elkaar in 1970 in Londen. John Deacon sloot een jaar later aan. In 20 jaar tijd groeide Queen uit van intellectuele rockband tot de grootste stadionact van zijn generatie. Mercury overleed in 1991, maar Queen’s muzikale nalatenschap is nog altijd springlevend.

In 2020 bestaat Queen 50 jaar en brengt het Italiaanse Vipers een ode aan deze Royal Highness van de rock en pop. In een muzikaal én visueel spectaculaire show, vertaalt Vipers de vijf karakteristieke delen van Queen’s epos Bohemian Rhapsody naar woord en muziek. Een lust voor oor en oog.

Laat je meezuigen in de sfeer die de band creëert rondom Is this the real life, Mama, just killed a man .., Scaramouche scaramouche, So you think you can stone me and spit in my eye en Nothing really matters.
Laat je raken door de videoprojecties, de special features, de aankleding en kostuums. En natuurlijk door de grootste hits van Queen uit de jaren ’70 en ’80. Op een waardige manier vertolkt door een band die in Europa voor velen geldt als de leading Queen tribute van dit moment.

Vipers will rock you … and there’s nothing you can do about it!

Dit is een Pul XL event. Tickets zijn verkrijgbaar bij Poppodium De Pul. Deze kun je bestellen via deze link. Voor het reserveren van tickets gelden de voorwaarden van De Pul.

Deur open: 20.00 uur
Entreeprijzen: €21 (incl. € 1 servicekosten)
Avondkassa: €25