Een bedankje van ons voor jou!

Exclusieve Vriendenavond

di 17 sep '19
20:15

Wij verwelkomen je graag op dinsdag 17 september voor een speciale Vriendenavond in ons theater. Tijdens deze avond leggen we je eens extra in de watten, om je te bedanken voor je vriendschap. We ontvangen je graag tussen 20.15 en 20.30 uur in de grote foyer, waar we de avond openen met koffie en wat lekkers. De rest van het programma? Dat houden we geheim, dus laat je verrassen!

Reserveer je gratis tickets
Deze avond is natuurlijk gratis te bezoeken. Wel vragen we je om een ticket te reserveren (maximaal twee tickets per adres, ticketkosten worden niet in rekening gebracht). Omdat het een speciaal programma betreft hoef je bij het reserveren geen stoel te kiezen. 

Bij het reserveren kun je je tevens inschrijven voor een exclusief kijkje achter de schermen, voorafgaand aan het plenaire programma. Samen struinen we langs het grote podium, de orkestbak, coulissen, artiestenfoyer, kleedkamers en kantoorruimtes. Deze rondleiding start om 19.30 uur. Het aantal plaatsen voor de rondleiding is beperkt (vol = vol), dus reserveren is noodzakelijk. Houd er daarnaast rekening mee dat je tijdens de rondleiding enkele trappen zult moeten (kunnen) trotseren. 

Wat heb je altijd al willen weten?
Hoe komt een theaterprogramma eigenlijk tot stand? Wat gebeurt er overdag of in de zomermaanden bij Markant Uden, als het seizoen ten einde is? En wat was het meest bijzondere en bizarre theateroptreden ooit? Wat je vraag ook is, onze directeur Jan Wouda beantwoord hem graag. Stuur je vraag in via marketing@markantuden.nl en misschien komt hij er tijdens de Vriendenavond op terug.