zo 8 dec '19 15:00 - 17:00
Ladies only: Staal praat met hetzelfde gemak over seks als over koekjes bakken

Van Shit naar Heppienezz

Lisa Staal
zo 8 dec '19
15:00 - 17:00

Of je nu in de politiek zit, ondernemer bent of huisvrouw, Van Shit naar Heppienezz, zet je aan het denken! Met als doel jou te inspireren het beste uit jezelf en jou leven te halen. Amen.

Lisa Staal is inspirator, spreker, trainer, coach en auteur van De Liefdes Bijbel en de erotische roman In bed met, gebaseerd op haar chique callgirl verleden. Als 'dokter Love', schakelt radio Fun-X haar regelmatig in als expert op het gebied van liefde, relaties en seks. Sinds 2014 helpt ze als directeur van de stichting 'Girl Project', kwetsbare meisjes en jonge vrouwen op weg naar een gelukkiger leven.

Staal leidde een turbulent en avontuurlijk leven. Ze danste de sterren van de hemel op het podium, als journalist schreef ze o.a voor HP de Tijd. Met In bed met Lisa (lokale TV Amsterdam) werd ze 'wereldberoemd'. Ze was de muze van Corneille en als auteur deelde zij haar doldwaze avonturen met Bn'ers & Quote 500 klanten met de lezer. 

In haar eerste theatershow sleurt ze je mee naar haar pittige verleden, zoekend naar liefde en geluk. Staal confronteert, raakt en inspireert! Ze heeft de ballen om zichzelf te zijn, leeft zonder masker. En waar anderen de benen nemen, blijft Staal staan. Over girlpower gesproken.

De prostitutie blijft taboe, maar het blijft ook een wereld die nieuwsgierig maakt. Daarom komen haar hilarische avonturen met Bnérs & steenrijke Quote 500 klanten in deze one-women show ook aan bod. 

Boek voor 9 november je ticket en ontvang gratis de bestseller de Liefdes Bijbel over liefde, relaties en seks.

Stuur je stoelnummer en je naam naar lisastaal@live.nl dan ontvang je op 8 december van Lisa Staal je gesigneerde Liefdesbijbel. 

Ik ken niemand die zo onbevangen en openhartig over seks schrijft, zonder ooit morsig te worden!

Yvonne Kroonenberg

Tip!

Ladies Only arrangement
Bestaat uit 2 glazen wijn en 2 bitterballen per persoon
Geniet en praat nog even na onder het genot van een glaswijn en een altijd heerlijke bitterbal. Voor slechts € 10,00 boek je dit ladies-only arrangement voor na de voorstelling. Ook Lisa Staal komt gezellig even mee kletsen en is aanwezig om de laatste brandende vragen te beantwoorden.

Cusco arrangement

Je middag uit verlengen door er een heerlijk diner aan te plakken? Aanrader is het heerlijke 2 gangen diner van Cusco. Speciaal voor de gasten van Lisa Staal deze zondagavond geserveerd vanaf 17.00 uur, 2-gangen diner met 2 drankjes naar keuze uit ons Hollands drankenassortiment.
Te reserveren voor € 32,00