The music of Queen

Joseph Clark
vr 11 okt '19
20:30

Joseph Clark is een van Zuid-Afrika's grootste performers van de afgelopen 40 jaar. Hij zong onder andere op de 85e verjaardag van Nelson Mandela en was de lead zanger van The Queen Experience in het Gelredome. Nu komt hij naar Markant Uden voor een ode aan een van de meest succesvolle bands uit de popgeschiedenis.

Los van klassiekers als We Will Rock You, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, I Want To Break Free, Killer Queen, Bicycle Race en Bohemian Rhapsody brengt hij ook nummers die normaal niet live worden uitgevoerd, zoals Innuendo, You Take My Breath Away, Is This The World We Created, Too Much Love Will Kill You, Mother Love en In My Defence.

Joseph Clark - The Music of QUEEN heeft alle elementen voor een memorabele avond uit en laat je genieten van een onvergetelijke reis vol puur nostalgisch rockplezier! Clark: "Ik ben geen voorstander van het imiteren van grote artiesten. Maar hulde brengen aan hun muziek, het levend, nieuw en fris houden, dat is het grootste compliment voor hun genialiteit. "

Joseph’s the champion, my friend! He’s one of the few around the world who can do the mercurial legendary QUEEN vocalist justice, with panache, style and the glory that was Freddie Mercury in full roar.

Daily News, Durban

Tip!

Afterparty met BARRACUDA!
Heb je je stembanden opgewarmd tijdens het concert? En heb je je luchtgitaar in de aanslag? Dan ben je klaar voor de afterparty met BARRACUDA!

Na 15 jaar gaat het gas er nog onverminderd op. Guns ’n Roses, AC/DC, Heart, Foo Fighters, Kim Wilde, Metallica… altijd ‘Rock with a bite’, altijd lol, altijd VET! Gewapend met eigen lichtshow en PA, en met de titel ‘European coverband van het jaar 2014’ op zak staan ze voor jou klaar. Dus blijf na de voorstelling vooral hangen; dit feestje wil je niet missen!