zo 9 feb '20 13:30 - 14:20
Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games

De Rovers (3+)

Meneer Monster
zo 9 feb '20
13:30 - 14:20

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld.

Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Visueel spektakelstuk
Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernuftige wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische wereld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast gehaald om een theaterbelevenis van formaat te maken.

Boordevol livemuziek
De Rovers is een tekstloze voorstelling boordevol livemuziek van Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos). De Rovers is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australië.

Over Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugdbestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren.

PIXAR-theater
Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt PIXAR-theater vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

Hou je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Onderdeel van:
Kinderserie

Het collectief maakt PIXAR-theater vol humor, fantasie en verbeeldingskracht.