vr 29 mei '20 20:15 - 21:35
Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit

Martijn Koning

Koning van de toekomst
vr 29 mei '20
20:15 - 21:35
  • vr 29 mei '20
    20:15 - 21:35
    Theaterzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Heb je tickets voor deze voorstelling gereserveerd? Dan word je hierover geïnformeerd door ons Informatiepunt.

Je kent Martijn Koning wellicht van de Netflix-serie Comedians of the World, de RTL-serie Gabbers of als teamcaptain van de serie Praat Nederlands met me. Het hoofd van Martijn Koning staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en komische observaties op zijn publiek af.

Martijn Koning heeft gelukkig energie te veel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur! Hij heeft geheid de 'hoogste grapdichtheid-garantie'; 80 minuten pure stand-up comedy. Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij probeert het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht... Maar mèn, wat is dat moeilijk. Zelfs met vissen is hij gestopt!

Hij maakt er in een adembenemend tempo een geweldige stoeipartij van. Spits en fantasierijk, vooral.

Dagblad van het Noorden (****)
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie