za 23 mei '20 20:30 - 22:20
Het gezelligste volksfeest in het theater

Mega Schlager Feest!

Hein Simons, Dennie Christian, Toni Wilé e.a.
za 23 mei '20
20:30 - 22:20
  • za 23 mei '20
    20:30 - 22:20
    Evenementenzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Geniet een oer-gezellige avond lang van de grootste Schlagerartiesten van Nederland! Met Dennie Christian, Toni Willé (Pussycat), Fernando Express, Die Hollander, gastheer Hein Simons en vele anderen! 

Na vele jaren keert het Schlagerfestival terug met Nederlands grootste Schlager-artiest Heintje! Dit feest kent een geweldige sterren line-up met Dennie Christian, Toni Willé (Pussycat), Fernando Express, Die Hollander, gastheer Hein Simons en anderen. Een Schlagerfeest met overbekende nummers waaronder Rosamunde, Mama en Sommer-Sonne-Liebe. Nog nooit waren deze sterren gezamenlijk te zien in het theater, dus ga mee op deze onvergetelijke reis naar het land des Schlagers in dit grootse Mega Schlager Feest!

Er zullen grote lange biertafels (met stoelen) zijn, om er een gezellige feestavond van te maken!


Hein Simons
Presentator en ster van de avond is Heintje Simons. In het Limburgse Schaesberg wint de 11 jarige Heintje Simons (2 augustus 1955) een talentenjacht door op onnavolgbare wijze Mama, van Robertino Loreti te zingen. Bij CNR krijgt hij via Addy Kleyngeld een platencontract aangeboden waarna in oktober 1967 zijn eerste hit een feit is. Het lied Mama schopt het tot een nr. 9 positie in de top 40 en niet alleen in Nederland, weldra prijkt de Nederlandse versie van Mama, ook op de Duitse hitparade. Op de muziekbeurs in Cannes, Frankrijk, wordt hij in 1970 onderscheiden met een platina award, voor de verkoop van meer 2miljoen geluidsdragers in Europa. Een unicum in die tijd!. Hein Simons, ook wel de ‘nachtegaal van Bleyerheide’ genoemd, heeft meer dan 40 miljoen platen wereldwijd verkocht, 41 gouden en 10 platina albums op zijn naam staan. 

Voor meer informatie over het Mega Schlager Feest, kijk op: www.schlagerfestival.nl

Entreeprijs
€ 32,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)


Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie