vr 17 apr '20 20:15
Nieuwe versie voor het publiek van 2020

Het Dagboek van Anne Frank (9+)

Meer Vreugde Kern
vr 17 apr '20
20:15
  • vr 17 apr '20
    20:15
    Theaterzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Heb je tickets voor deze voorstelling gereserveerd? Dan word je hierover geïnformeerd door ons Informatiepunt.


Anne Frank. Het wereldberoemde verhaal van in een hedendaags jasje, omdat het ook aan de generaties van nu verteld moet worden. 

Anne Frank, een Joods meisje van 13 jaar. Samen met én te dicht op de andere Achterhuis-bewoners, maar helemaal alleen in haar eigen wereld. Toen Anne 75 jaar geleden ondergedoken zat, schreef ze haar dagboek, dat na de Tweede Wereldoorlog wereldberoemd werd. Daarin beschreef ze haar dromen, onmacht en verlangens.

De oorlog lijkt voor ons zo ver weg, maar wereldwijd zijn er nog steeds vele 13- jarige meisjes op de vlucht. Meer Vreugde Kern brengt een unieke, eigentijdse vertolking van Het Dagboek van Anne Frank: een verhaal dat ook aan de generaties van nu verteld moet worden. Een theaterversie voor het publiek van 2020.

Zicht voor kinderen
Houd er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn.

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie