Drie dagen Peace, Love & Music in drie uur

50th Anniversary Tour

Woodstock the Story
vr 12 apr
20:30

Het legendarische Amerikaanse Woodstock Music & Art Festival in 1969 was het hoogtepunt van de flowerpower en de hippiecultuur. Woodstock the Story neemt de bezoeker mee terug naar dit roemruchte festival.

Let op: bij dit event zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

 

Theaterscènes, beelden, de gepassioneerde live-band, geweldige muziek en ontwapenende humor geven een oprecht flowerpower-gevoel. Een unieke belevenis van bijna drie uur, met de beste nummers van de beste bands die tijdens de Three Days of Peace, Love & Music optraden.

De negenkoppige cast verandert de Evenementenzaal in een festivalterrein. Ze laten je met overgave de muziek beleven van onder andere The Who, Santana, Melanie, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Sly & The Family Stone, Jefferson Airplane, Crosby, Stills, Nash & Young, Creedence Clearwater Revival en vele anderen. 

Tip!

 

After concert van Off Limits (gratis toegankelijk voor publiek), powered by Bavaria.

 

Na afloop van Woodstock The Story bieden we de band Off Limits het podium in de foyer om een een after concert te verzorgen. De combinatie van 6 Brabantse en Limburgse top muzikanten heeft in 2016 geleid tot de vette rock/pop coverband Off Limits. De band speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren 80/90 met uitstapjes naar de nieuwe klassiekers van morgen. Hits worden gespeeld van onder andere Toto, Editors, Van Halen, Bon Jovi, Prince, Heart en vele andere.

 

 

Woodstock The Story is een energiek rockconcert met eerlijke emotie, humor en passie die je bij je kladden grijpt, onder je huid kruipt en niet meer los laat. Een intrigerende, muzikale tijdreis…
Online recensie AltCountryForum