za 29 feb '20 20:30 - 22:20
Drie boezemvrienden vol liedjes en verhalen

MANNEN VAN NAAM

De Duivelsbrug
za 29 feb '20
20:30 - 22:20
  • za 29 feb '20
    20:30 - 22:20
    Kleine Zaal geplaceerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Met hun sympathieke presentatie creëren de MANNEN VAN NAAM een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes.

Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.

Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen. Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE
DUIVELSBRUG
, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

De MANNEN VAN NAAM brachten al vier succesvolle theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck.