wo 3 jun '20 20:15
One-woman-power-show

Patty Brard

Uit de oude doos
wo 3 jun '20
20:15
  • wo 3 jun '20
    20:15
    Theaterzaal
    Geannuleerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Vanwege andere verplichtingen heeft Patty Brard helaas haar tournee geannuleerd. Wellicht wordt deze voorstelling nog op een later tijdstip gespeeld. Zodra er meer duidelijkheid over is, zal deze informatie op de website verschijnen.Een feestje, zoals we van Patty gewend zijn, vol bubbels, een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol!

Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet één keer aan de keukentafel, maar liever een stuk of dertig keer in theaters door heel Nederland viert, samen met jou! Haar verjaardag is de perfecte aanleiding om een one-woman-power-show te maken waarin vele hoogtepunten en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar verteld worden op komische, maar ook ontroerende wijze. Het wordt een aaneenschakeling van verhalen van de Nederlandse Diva over belevenissen die zij nog nooit eerder deelde met het publiek. Liefdes, ingewikkelde familierelaties, geen onderwerp blijft onbesproken in deze show recht uit het hart.

Wat hebben we ons de afgelopen jaren massaal om Patty vermaakt, aan haar geërgerd, met haar mee gevoeld, ons om haar verwonderd en misschien zelfs aan haar opgetrokken! Je kan ervan vinden wat je wil, maar La Brard staat nog volop in het leven en is zelfs nog op televisie te zien. Hoe dat kan? Naar eigen zeggen lacht de oude doos zich overal doorheen!

Het belooft een feestje te worden, zoals we van Patty gewend zijn, vol bubbels, een lach en een traan, een goed gesprek en een hoop lol! Je bent van harte welkom!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie