vr 4 sep '20 20:15 - 22:15
Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen

Mark van de Veerdonk

Geen Viking
vr 4 sep '20
20:15 - 22:15
  • vr 4 sep '20
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden.

Tweemaal 50 minuten ontiegelijk hard lachen onder het motto "Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken." In Geen Viking doet Brabander Mark van de Veerdonk wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen! En ook dat is wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van Mark's onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve Deux Chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte Solex in een ladekast en een concertvleugelboot… Wat sleept de Brabantse komiek dit keer het podium op? Van de Veerdonk zegt hier zelf over: "Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen: Geen Viking!"

Mark van de Veerdonk
De Brabantse cabaretier heeft al meer dan 30 jaar de lachers op zijn hand. Zo won hij onder andere het prestigieuze Leids Cabaret Festival in 1991.

Afterparty
In de pauze én na de voorstelling zal RUM, een leuke interactieve gezelligheidsband, optreden. Het speciale aan deze band is dat zij spelen op verzoekjes. Neem het heft in eigen hand en ga los op de door jouw gekozen liedjes. Rum zal met volle overtuiging en enthousiasme al je favoriete liedjes spelen. De verzoekband kan het allemaal. Als klap op de vuurpijl zal Mark van de Veerdonk zelf, ook een aantal liedjes meezingen! Zien we jou op de afterparty?

Veillig genieten

Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie