do 21 mei '20 20:30 - 21:50
Karrevracht aan kroeggeheimen

Arjan Kleton

Met de fles grootgebracht
do 21 mei '20
20:30 - 21:50
  • do 21 mei '20
    20:30 - 21:50
    Kleine Zaal geplaceerd
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Zou jij weleens willen weten welke geheimen een barman allemaal toegefluisterd krijgt? Dan zit je gebakken bij deze geniale debuutshow van barman Arjan Kleton! Je gaat naar huis met een karrevracht aan bizarre onthullingen én een big smile op je gezicht!

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd grootgebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord. Maar weet jij dat zelf nog?

Een cocktailtje na
Na het spelen van zijn voorstelling zal Arjan zelf cocktails gaan maken voor zijn publiek. Dat belooft een unieke afterparty in de foyer om je avondje uit helemaal compleet te maken!

Arjan Kleton
Arjan Kleton was de 30 gepasseerd en stand-up comedy stond al jaren op zijn bucketlist, dus moest het maar eens gaan gebeuren. Zijn eerste optreden ging gelijk goed en dat smaakte naar meer. Met zijn kenmerkende enthousiasme zette Arjan snel flinke stappen. Exact een jaar na zijn eerste optreden won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier wil doen; het publiek geen pretentieus gelul brengen, maar gewoon een hele leuke avond bezorgen!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie