za 16 mei '20 20:15 - 22:05
Diepe buiging voor de grande dame

The Soul of Tina

Tess. D Smith & The Soul Sisters
za 16 mei '20
20:15 - 22:05
  • za 16 mei '20
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Een prachtige hommage aan de Tina Turner! Met haar passie, sexappeal, energie en een stem stampvol charisma is zij een absolut fenomeen. Tijd voor een diepe buiging aan deze Grande Dame. The Soul of Tina brengt een passend eerbetoon aan haar 50-jarige muzikale carrière. 

The Soul of Tina is een spetterende show met de energieke en aanstekelijke muziek van Tina Turner. Maar liefst vijf decennia muziekgeschiedenis en een stem stampvol charisma maken van Tina een Grande Dame. De Amerikaanse zangeres Tess 'Dynamite' Smith, voormalig frontvrouw van The Commodores, is dé zangeres die de Queen of rock-'n-roll kan belichamen. The Soul Of Tina is een show met de muziek van een groot kunstenaar, die een carrière van meer dan 50 jaar beslaat. Vanaf de Ike & Tina Turner Revue, River Deep Mountain High en Proud Mary, tot haar onvergetelijke solocarrière waar Simply The Best en Private Dancer de hitlijsten domineerden.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie