ma 7 jun '21 20:30
Een vermakelijke therapeutische komedie

De Freudjes, geen familie

Van den Krommenacker Theaterproducties
ma 7 jun '21
20:30
  • ma 7 jun '21
    20:30
    Kleine Zaal geplaceerd
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

De Freudjes, geen familie is een zeer vermakelijke therapeutische komedie waarbinnen geen persoonlijkheidsstoornis onbenoemd blijft. Waarbij we hartelijk kunnen lachen om het onvermogen van de westerse mens om zijn zegeningen te tellen en te genieten van wat hij heeft. Een komedie die je meeneemt in tal van herkenbare situaties!

"Ziek? Niemand is ziek. Je hebt een burn-out of je bent dood. Maar niet ziek."

Drie zussen komen samen omdat hun moeder op sterven ligt. Elke zus heeft echter ook haar persoonlijke sores, die ze zonder omhaal op de borden van de andere zussen smijt. Oude familiepijnen worden beroerd en relaties worden onder druk gezet. Geleidelijk breken de zussen Freud elkaar en zichzelf af. Alle drie weten ze de weg naar het geluk maar moeilijk te vinden. Tijdens een hectische nacht doen zij een poging om eerlijk naar zichzelf te kijken. Maar dat valt nog niet mee...

Een productie van Van den Krommenacker Theaterproducties in samenwerking met de (actrices van) De Banditaas.
Tekst: Joan Nederlof
Spel: Judith Koch, Sabine Beens, Isabelle Murg

Van den Krommenacker Theaterproducties
Wat zijn we blij met ons huisgezelschap Van den Krommenacker Theaterproducties, dat staat voor eigenzinnig, toegankelijk kwaliteitstheater dat raakt. De voorstellingen gaan over het leven zelf, over mensen en relaties. De ogenschijnlijke 'gewone' wereld, maar altijd met diepere lagen. Ze worden gespeeld in een kleine setting; 'op-de-huid-theater' genoemd. 

Theatermaakster Sofie van de Krommenacker is een bevlogen theaterproducent, -docent en regisseur. Ze zit al meer dan 25 jaar in het vak! In 2017 en 2018 bracht ze vijf supersuccesvolle producties op onze bühne. Dit seizoen komt ze terug, met twee nieuwe voorstellingen waarin wederom een brug geslagen wordt tussen amateur- en professioneel toneel.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie