za 9 mei '20 20:15 - 21:45
Ton Kas grapt voor de sterke maag

Ton Kas

The Best of...
za 9 mei '20
20:15 - 21:45
  • za 9 mei '20
    20:15 - 21:45
    Pauze 22:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows gaan de revue nog 'ns passeren. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt wel een compleet nieuwe show! Dat daar geen misverstand over ontstaat!

Waarom Best of…? Wat denk je zelf? Om 't nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! Want aan de opzet verandert nul komma nul: een totaal mallotige, melige avond opdienen. Dus het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politieagenten enzovoort wordt weer uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten - óók wel 'ns leuk, voor de verandering!

En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal! 

M'n hond zorgt trouwens weer voor de gevoelige snaar, want die snaar van mij lopen ze nog te zoeken...

Ton Kas

Ton Kas is onder andere bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en het veelbekroonde Matterhorn. In 2014 won Ton het Gouden Kalf voor de beste mannelijke bijrol in de film Jongens. Ook won hij driemaal de VSCD Mimeprijs.

Kas toont zich wederom een meesterlijke verteller en zijn voorstelling verdient het predicaat 'onemanshow' dubbel en dwars.

Het Parool over Kakmaker (2018)