zo 3 mei '20 14:30 - 15:25
Avontuurlijkste dinoshow

Jurassic Revenge (2 t/m 9)

Diverse animatronics, zoals T-rex, Triceratops, Brontosaurus
zo 3 mei '20
14:30 - 15:25
  • zo 3 mei '20
    14:30 - 15:25
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Er kan met zekerheid gezegd worden dat het Dino-tijdperk is afgesloten, maar bij Jurassic Revenge is het voor heel even mogelijk de fantasie op de loop te laten en de prehistorsche te doen laten herleven. Samen met paleontoloog Saartje bezoeken we het museum voor oudheden en herbeleven we de fascinerende oertijd. Mét echte nepdinosaurussen! 

Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Kom naar de familievoorstelling Jurassic Revenge en sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen! Met zijn 2,5 meter hoog en 4 meter lange lijf is de T-Rex animatronic één van de vele dino's die zijn opwachting maakt in deze theatervoorstelling. En... na afloop bij de meet & greet. Durf jij?!

Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt samen met het publiek het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van de T-Rex. De paleontoloog weet bijzondere details te vertellen over de oertijd: over de vele verschillende dino's, hoe ze geboren werden en over de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten om te overleven. Voor je het in de gaten hebt, zit je in een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden! Een verhaal dat zowel jongens als stoere meisjes van alle leeftijden aanspreekt.

Entreeprijzen:
Volwassenen € 16,00 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)
T/m 12 jaar € 14,00 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)

Zicht voor kinderen

Houd er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn.

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie