do 30 apr '20 20:15
Typisch iets voor onze Henry

Onze Henry (reprise)

Henry van Loon
do 30 apr '20
20:15
  • do 30 apr '20
    20:15
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Het afgelopen jaar was -ie dubbel en dwars uitverkocht! Die knettergekke show van die dekselse en sympathieke beroepsklungel Henry van Loon (bekend van zijn glansrol als schoolconciërge Volkert in De Luizenmoeder en The Roast). 

Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee die rare Henry van Loon zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt, rijgt hij in deze hilarische theatersolo louter unieke hoogtepunten aaneen. Hilariteit wordt virtuoos afgewisseld door een fideel moment met het publiek of een ontroerend lied. Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je partner fluistert: 'Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.'

Bijzondere comedystijl met stand-up, types, liedjes en visuele grappen.

de Volkskrant ****
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie