di 24 nov '20 20:15 - 22:00
Messcherpe moppen & meesterlijke muziekjes

Comedy & Guitars

Roel C. Verburg & Harry Glotzbach
di 24 nov '20
20:15 - 22:00
  • di 24 nov '20
    20:15 - 22:00
    Kleine Zaal geplaceerd
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Comedians Harry Glotzbach en Roel C. Verburg verzorgen een nieuwe, in Nederland en België, nog niet eerder vertoonde muzikale comedyshow.

Multi-talenten Harry Glotzbach en Roel C. Verburg weten niet alleen met hun messcherpe grappen en komische observaties al jarenlang menig comedypodia en theaters te veroveren. Ook hun passie voor de gitaar en bijbehorend spel mag er wezen.

Harry en Roel weten als geen ander comedy te combineren met komische muzikale interacties. Het resultaat: een grappigse comedy- en muziekshow waarbij het publiek absoluut wordt verrast. Daarmee is deze voorstelling een must see voor alle muziek-, gitaar- en comedy-liefhebbers.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie