vr 24 apr '20 20:15 - 22:30
Van Appelscha tot Zierikzee

Haal het doek maar op

Tony Neef, Mariska van Kolck e.a.
vr 24 apr '20
20:15 - 22:30
  • vr 24 apr '20
    20:15 - 22:30
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Haal het doek maar op is een Nederlandse musical over artiesten op de schnabbeltour. De populaire zangers Rolf en Lonneke ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd.

Wat volgt is een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen die bedrog zijn, stiekeme verhoudingen, ruzies in de kleedkamers, eindeloze busritten en een absolute top of juist een gigantische flop. Soms lijkt het heel duidelijk over wie al die mooie, gekke en stoute verhalen gaan, maar dan is de waarheid toch net even anders.

Tophits

Met Spiegelbeeld, Ritme van de regen, Telkens weer, Sammy, Sophietje, Land van Maas en Waal, Ik ben gelukkig zonder jou, Dans je de hele nacht met mij, Brandend zand en vele andere grote hits.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie