za 18 apr '20 20:30 - zo 19 apr '20 01:30
Meezingfeest

Hollandse Avond

Randy Voet, Henk Dissel, Henk Bernard e.a.
za 18 apr '20
-
zo 19 apr '20
20:30 - 01:30
  • za 18 apr '20
    20:30 - 01:30
    Evenementenzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Een oergezellige avond die in het teken staat van het Nederlandse lied! Met optredens van al je favo Nederlandstalige zangers zoals Henk Dissel, Danny Robben, Wesley Bronckhorst, Randy Voet, Henk Bernard, Mart Hoogkamer, Etienne Alvares en Remix Girlband. Feestje! 

Met een keur aan Nederlandstalige artiesten belooft het een heel gezellige avond te worden met heel veel meezingers en Hollandse pareltjes. Er zijn optredens van Wesly Bronckhorst, Henk Dissel, Henk Bernard, Danny Robben, Randy Voet, Mart Hoogkamer, Etienne Alvares en Remix Girlband. Feest en zing mee tijdens dit nu al spraakmakende Nederlandstalige muziekevent! 

20.00 uur: Inloop
20.30 uur: Concert
01.00 uur: Afterparty

Entreeprijs
€ 22,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: voor dit evenement zijn alleen staanplaatsen beschikbaar en beperkt aantal barkrukken (niet reserveerbaar).
 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie