wo 27 okt '21 20:30 - 22:20
Het kwartet fantaseert er weer lustig op los

Meiden van LOS

Lusten en Lasten!
wo 27 okt '21
20:30 - 22:20
  • wo 27 okt '21
    20:30 - 22:20
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst om een bericht te ontvangen wanneer er tickets beschikbaar zijn.

--

De Meiden van Los laten je wederom versteld staan van hun grappige en bizarre fantasieën. Dit keer zetten de dames de strubbelingen van de moderne vrouw centraal, natuurlijk op hilarische wijze!

De Meiden van LOS zijn terug met hun nieuwe theaterprogramma Lusten en Lasten! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke show over de keerzijde van de medaille. In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Want hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of... toch niet?

De meiden komen erachter dat het leven eigenlijk best lastig is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stap-avond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies. Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

In Lusten en Lasten! fantaseren de vier meiden er lustig op los en nemen ze geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek inmiddels van LOS gewend is.

LOS
Lusten en Lasten! is na Lijf On Stage, FCKD, Total LOS en VAST de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie