di 9 mrt '21 20:15
Hilarisch vervolg

Opgefokt

Jandino Asporaat
di 9 mrt '21
20:15
  • di 9 mrt '21
    20:15
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

Het wordt weer schuddebuiken van het lachen, want Jandino komt terug naar het theater, met een opvolger op zijn succesvolle Judeska-show. Benieuwd naar welke maffe avonturen haar nu weer staan te wachten?!

Na het succes van de klucht Judeska in de TBS-kliniek kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. In het vorige theaterseizoen was Markant tot de nok toe gevuld met liefhebbers van de hilarische avonturen van Jandino's alter ego Judeska. In theaterseizoen 2019-2020 komt Jandino gelukkig terug met een spiksplinternieuwe klucht met Judeska in de hoofdrol. 

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie