vr 3 apr '20 20:15
Nog altijd even bevlogen en ambitieus

Rob de Nijs

Niet voor het laatst
vr 3 apr '20
20:15
  • vr 3 apr '20
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Rob de Nijs bewijst met zijn spiksplinternieuwe theaterprogramma (vernoemd naar zijn laatste album) opnieuw waarom hij al decennialang een artiest van statuur is.

Een artiest met een oeuvre zoals Rob de Nijs dat in jaren heeft opgebouwd, zou makkelijk op zijn lauweren kunnen rusten en de hits van weleer het werk kunnen laten doen. Toch maakt Rob diep in zijn zesde decennium als artiest gewoon weer een nieuw album, Niet voor het Laatst, en komt hij met een nieuw, gelijknamig, theaterprogramma waar de bevlogenheid en ambitie vanaf spatten. Tijdens dit theaterconcert hoor je de prachtige liedjes van zijn nieuwe album, maar ook zijn grootste hits uit het verleden. De titel is veelzeggend: we gaan nog heel veel van Rob de Nijs horen!Rob de Nijs

Al meer dan 55 jaar is hij een vaste factor binnen de Nederlandse popmuziek. Met een oeuvre van tientallen hit-noteringen is De Nijs met recht één van de meest succesvolle artiesten van Nederland!

Tip!

Na afloop van het concert verzorgt de band Off Limits een 'After Concert' in de foyer (gratis toegankelijk).

Zes Brabantse en Limburgse topmuzikanten vormen sinds 2016 de vette rock/pop coverband Off Limits. De band speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren 80/90 met uistapjes naar de klassiekers van morgen. Met hits van Toto, Editors, Van Halen, Bon Jovi, Heart, Prince en vele anderen.