wo 1 apr '20 20:15 - 22:45
Integrale vertolking van het album

Let It Be: Abbey Road

The Analogues
wo 1 apr '20
20:15 - 22:45
  • wo 1 apr '20
    20:15 - 22:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is uitverkocht. Word je graag geïnformeerd wanneer er tickets vrijkomen? Laat jezelf dan op de wachtlijst plaatsen.

De band The Analogues willen alle 'studio-albums' van The Beatles integraal vertolken. En zowel publiek als critici uit zowel binnen- en buitenland zijn het er unaniem over eens; dat doen ze op ongekend hoog niveau, met aandacht voor álle muzikale details! Eén van de beste Beatles-perfomances ever! 

The Analogues toerden afgelopen seizoenen langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van de The Beatles-albums Magical Mystery Tour, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band en The White Album. Voor dit seizoen staat Abbey Road op het programma, het laatste volwaardige album van The Beatles.

The Analogues hebben zich tot doel gesteld alle 'studio-albums' van The Beatles integraal te vertolken; de albums vanaf 1967 toen The Beatles zelf niet meer optraden. Deze muziek is door The Beatles zélf dus nooit live gespeeld. Bovendien vergt het vertolken van deze 'moderne klassieke muziek' flink wat hulptroepen (strijkers, blazers, etc.) en een unieke verzameling bijzondere vintage-instrumenten (het 'reizende Beatles-Museum').

Publiek en critici in binnen- en buitenland zijn unaniem enthousiast over het ongekend hoge niveau van The Analogues en de obsessieve aandacht voor alle muzikale details.

Entreeprijs
€ 59,50 (exclusief garderobe & pauzeconsumptie)

Beangstigend goed

De Volkskrant (**** )

Tip!

Na afloop van het concert verzorgt de band Off Limits een 'After Concert' in de foyer (gratis toegankelijk).

Zes Brabantse en Limburgse topmuzikanten vormen sinds 2016 de vette rock/pop coverband Off Limits. De band speelt de beste rock/pop classics en ballads uit de jaren 80/90 met uistapjes naar de klassiekers van morgen. Met hits van Toto, Editors, Van Halen, Bon Jovi, Heart, Prince en vele anderen.