Muzikale reis door het werk van een kunstenaar

The Magic of Santana

Gerd Schlueter, Tom Friedlaender, Ollie Schroeder, Jens Skwirblies e.a.
vr 27 mrt '20
20:30

Dé nummer 1 Santana-show van Europa weet op een ongelooflijk authentieke manier het Santana-gevoel het publiek te betoveren.

Carlos Santana wist op Woodstock het publiek te betoveren met zijn uitzonderlijke gitaarspel. Negen muzikanten presenteren nu het wereldberoemde Santana-gevoel op een ongelooflijk authentieke manier en met een persoonlijke noot. Dat dit dé nummer 1-Santana Show van Europa is, blijkt wel uit het feit dat de band met regelmaat op het podium staat met de originele leden van de Santana-band, zoals de lead-zanger Alex Ligterwood.

Authentieke opwinding
Het onderscheidende gitaargeluid wordt uitgevoerd voor door Gerd Schlueter. Gerd leerde Carlos Santana en zijn band persoonlijk kennen in de Verenigde Staten. De keyboarder Jens Skwirblies, die eveneens is beïnvloed door de muziek van Santana sinds zijn vroegste jeugd, biedt een perfecte aanvulling op zijn gitaarspel. De drie percussionisten, Andreas Rohde op timbales, Juergen Pfitzinger op conga's en bongo's en Pablo Escayola op bongo’s en Conga’s zorgen voor het typische Latijnse gevoel van Santana. Drummer Oliver Steinwede en bassist Martin Hohmeier zorgen voor de juist groove. Zangers Tom Friedlaender en gitarist Olli Schroeder zijn verantwoordelijk voor de authentieke opwinding.

Entreeprijs
29,00 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

Negen muzikanten presenteren het wereldberoemde Santana-gevoel op een ongelooflijk authentieke manier en met een persoonlijke noot