za 27 mrt '21 20:15 - 22:05
Onvergetelijke reis vol ritmische dans en soulvolle zang

Soy de Cuba

Een Zuid-Amerikaanse show
za 27 mrt '21
20:15 - 22:05
  • za 27 mrt '21
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Op dit moment zijn er geen tickets meer beschikbaar voor deze voorstelling. Meld je aan voor de wachtlijst, zodat je persoonlijk een melding ontvangt wanneer er weer tickets beschikbaar zijn.

--

Het indrukwekkende grootse dans en muziekspektakel Soy de Cuba neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige en in pastelkleuren gegoten hart van het Caribische eiland, Cuba.

Passie, vrolijkheid, ritmische dansen, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal speelt zich af tegen een achtergrond van een bruisend Havana.

Een zeskoppige live band, het indrukwekkend ensemble, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden dompelen de kijker onder in het bruisende leven van Havana. Moeiteloos ontmoeten Cubaanse klassiekers als de Salsa, Mambo en Rumba nieuwe trends, waaronder streetdance en reggae. Soy de Cuba verhaalt over een enorme passie voor dans en die ene grote liefde in je leven. Het is de jonge Ayala die naar Havana gaat om haar geluk als danser op te zoeken. Aldaar belandt ze in een schitterende energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen met intriges, jaloezie en een dagelijks heersende rivaliteit. Ayala geeft niet op en zal zich als danseres bewijzen, daarmee ook het hart van haar grote liefde veroveren. Een ticket naar een onvergetelijk reis, Soy de Cuba komt eraan!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie