do 13 feb '20 20:30 - 22:20
Een avond onvervalste stand-up comedy

Knock Out Comedy Crew

Nee, we zijn geen boyband
do 13 feb '20
20:30 - 22:20

Ontmoet deze zes totaal verschillende, maar stuk voor stuk hilarische types. Beleef een avond onvervalste stand-up comedy met de comedians van Knock Out Comedy Crew, ook bekend van SBS6 & 101TV.

Op het eerste gezicht lijkt het een boyband, maar hier zit duidelijk géén sluwe manager achter. Jarenlang organiseerde het zestal hun eigen shows in Amsterdam en nu gaan ze samen het land in. Beleef een avond onvervalste stand-up comedy!

Legendarisch
Knock Out Comedy Crew was op televisie te zien bij SBS6 & 101TV en bestaat uit Oscar Arnold, Davey Turnhout, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida. Zij organiseerden jarenlang try-out avonden in het Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren legendarische avonden, waardoor ook vele bekende comedians graag naar de De Kleinste Comedy Club van Nederland kwamen om nieuw materiaal te testen. Na vier jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten te stoppen om zich weer op hun individuele carrières focussen. Er was echter een bijzondere vriendschap ontstaan tussen deze zes totaal verschillende comedians. En nu is het tijd voor de Nee, we zijn geen boyband- tour.

Ontmoet deze zes totaal verschillende, maar stuk voor stuk hilarische types