Het leukste R&B-feestje in het theater

R&B Old Skool Hits #2

John Williams & band
za 8 feb '20
20:15

John Williams en zijn muzikanten laten je een avond helemaal los gaan op de lekkerste R&B hits uit de jaren 80 en 90.

Na het grote succes van het eerste seizoen kon een vervolg niet uitblijven. We gaan verder met R&B Old Skool Hits PART TWO. De trein dendert door met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes, nieuwe herinneringen, maar met dezelfde vertrouwde live band en vocalisten maken ze er weer een Old Skool feestje van.

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis naar alle oldskool R&B hits van toen. Salt n Pepa, Jodeci, Boyz II men, En Voque, SWV, Blackstreet, ze komen allemaal aan bod op het leukste feestje in het theater.

Onder leiding van een liveband worden de mooiste nummers gezongen door Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Omri Tindal, Jared Grant, Rico Greene en Jared Hiwat.

Waan je voor één avond weer in The Challenge, Imperium, Locomotion, Bluetiek-In of een andere bekende club uit de 80’s en 90’s. Haal je mooiste herinnering op swing mee met de lekkerste beats.

Onderdeel van:
Damesdeal
Ik kan zeggen dat ik geregeld een theatervoorstelling bezoek. Van musical tot dans tot aan toneel. Maar zelden of nooit stond vanaf de eerste noot de zaal op zijn kop!
Theater Paradijs (*****)