wo 15 jan '20 20:15 - 22:15
Geniet van wereldberoemde hits

The Simon & Garfunkel Revival Band & Strings

Simon & Garfunkel Revival
wo 15 jan '20
20:15 - 22:15

De grootste hits van Simon & Garfunkel worden op sublieme wijze gebracht door deze band. Niet voor niks speelden zij de grootste zalen van Nederland al plat. Dit belooft wat voor Markant.

De concerten van the Simon & Garfunkel Revival Band zijn overal populair en regelmatig uitverkocht. In het Amsterdamse Concertgebouw en Tivoli Vredenburg komen ze jaarlijks - soms meerdere keren terug. Ze vertolken wereldberoemde hits als Mrs. Robinson, The Boxer en The Sound of Silence.

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans spelen ze af en toe samen met een strijkersensemble. Zo ook in Uden. Op uitmuntende wijze zal het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel vertolken. Sluit je ogen en geniet: je waant je terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo.

De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert. Tijdens The Music of Simon & Garfunkel brengen zij wereldberoemde hits als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.