wo 11 dec '19 20:30 - 22:00
Een flinke dosis gezonde humor

Thomas Smith

De Jaren Van Verstand
wo 11 dec '19
20:30 - 22:00

Kan jij wel een flinke dosis humor gebruiken? Dan is deze show een must-see voor jou!

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In De Jaren Van Verstand komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat je drie gedachten per seconde hebt, de hele dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. Maar wat als je dat eens niet zou doen?

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als twee cavia's maar evengoed maatschappelijke thema's als hongersnood, mensen met echte problemen, onze voedselketen en een piano!

Thomas heeft zijn talent, ambacht en vakkennis volledig omarmd en gebruikt om zijn bevindingen te vertalen naar een comedyshow die inhoudelijk zeer straf en vooral heel erg grappig is. Eentje waar hij bijzonder trots op is.

Met een flinke dosis zelfspot, gezond relativeringsvermogen en zijn onweerstaanbare Vlaamse charme slaagde Thomas er in deze zaal vol stugge Hollanders te ontdooien.

Theaterkrant