do 12 dec '19 20:15 - 22:05
Trip down to Woodstock

Woodstocklegende Melanie

Melanie
do 12 dec '19
20:15 - 22:05
  • do 12 dec '19
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

The First Lady of Woodstock, beter bekend als Melanie, toert dit najaar voor het eerst sinds jaren weer door Europa en komt voor een paar optredens naar Nederland.

Onlangs werd aangekondigd dat het legendarische festival zal terugkeren deze zomer, ter gelegenheid van het 50 jarige jubileum. Uiteraard zal Melanie daar niet ontbreken. Zij maakte haar entree als singer-songwriter op het befaamde Woodstock Festival, hét popfestival dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde.

Melanie wordt gezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In ons land is zij niet alleen bekend van Woodstock maar ook door haar prachtige song Beautiful People en andere hits zoals: Ruby Tuesday, Brand New Key, Lay Down (Candles in the Rain) en nog veel meer. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en de Nederlandse Mathilde Santing.

De legende Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred, die haar op de gitaar ondersteund. Hun optreden zal volledig in het licht staan van het fenomenale Woodstock gebeuren van 1969.

Melanie is weliswaar op leeftijd maar haar optredens zijn nog steeds gewild. Voor velen het begin van een era met mooie herinneringen. Alle fans willen haar zien en meemaken, horen en ontmoeten. Een uniek concert uit de internationale pop geschiedenis dat je beslist niet mag missen.

Aanbevolen door poppodium De Pul

Tip!

Voorprogramma met Harry Loco
De Nederlandse singer/songwriter Harry Loco zal voor het optreden van Melanie Safka een programma met liedjes in de Woodstock sfeer brengen.

Harry stond in 2013 al met Melanie Safka op het podium en trad o.a. op tijdens de 45th en 50th anniversary of Woodstock in Bethel NY. Harry is dan ook een echte 'Woodstock' artiest en zal dit sfeertje meebrengen.
Harry: 'Het is opmerkelijk hoe Melanie nog steeds haar concerten vormt geeft door puur van uit de flow te performen. En dat onder de excellente begeleiding van Beau haar zoon'.

Het voorprogramma begint om 19.45 uur in de foyer.

Afterparty in hippiesferen met Vinyl Forty-Five
Na het concert vindt in de foyer een afterparty in hippiesferen met Vinyl Forty-Five plaats.

Vinyl Forty-Five legt de fijnste 45-toeren singles onder de gevoelige naald; de platentas is
altijd goed gevuld met vele gouden hits van weleer! In een sfeervolle huiskamer setting kun je genieten van Early Evergreens, Rock & Roll, Disco & Dancing, Sensual Slowmotion, Dutch & Deutch en Guilty Grooves! Let the good times flow! Let’s party!

Geen kaartje voor het concert? Toch zin om te dansen? Kom dan langs! Het voorprogramma en afterparty zijn gratis te bezoeken.