Nog één keer genieten!

Het Groot Niet Te Vermijden

The Last Waltz
do 21 nov '19
20:15

Nog een keer genieten van al het moois, grappigs en muzikaals dat de heren van Het Groot Niet Te Vermijden de afgelopen 30 jaar op de planken heeft gebracht.

The Last Waltz’ is de 16e en tevens afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden. Maar nog een keer willen zij vlammen.

Vele nieuwe ideeën rolden uit de mannen om nog aan je te laten zien. De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan komt je spiritueel oplichten.

Het wordt een overvol programma, met alle muzikale vondsten die je nog móet zien; die jeniet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met je wil delen!

Krijgen ze al deze creatieve invallen in die éne laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat! Zoals het al die jaren is gelukt. Maar dan komt het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen. Dat we afscheid nemen van elkaar. Het publiek en Het Groot. 30 jaren gedeeld, 16 voorstellingen gemaakt en gezien…

Maar ze doen dat in de stijl van Het Groot; er moet gelachen worden! Zo erg kan het niet zijn. Een trots Groot Niet Te Vermijden viert zijn afscheid!

Dit is je laatste kans. Jouw laatste kans om Het Groot in volle glorie in het theater te bewonderen!