di 5 okt '21 20:15 - 21:45
Spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek

Sanne Wallis de Vries

Kom
di 5 okt '21
20:15 - 21:45
  • di 5 okt '21
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Op dit moment zijn er geen tickets meer beschikbaar voor deze voorstelling. Meld je aan voor de wachtlijst, zodat je een persoonlijke melding ontvangt wanneer er tickets beschikbaar zijn.

--

Sanne neemt je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit.

Kom.
Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom. Tot inkeer?
Kom maar.


Over Sanne Wallis de Vries:
Sanne won het Leids Cabaret Festival (jury- en publieksprijs). In november 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma Sop in première, gevolgd door Zin (2000), Stuk (2002) en Vier (2005). Sanne kreeg ondertussen grote bekendheid als één van de vaste medewerkers van het programma’s als Kopspijkers en Koefnoen. Kaka Passa, haar vijfde soloprogramma ging in 2009 in première, en in januari 2013 ook de voorstelling Adele. Een dubbelportret, waarin Sanne samen met Paul Groot gestalte gaf aan de recent overleden Adele Bloemendaal, theaterdiva en comédienne. In 2014 speelde Sanne in de opera Sweeney Todd, bij de Nederlandse Reisopera. Kinderen (en ouders!) kennen Sanne als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagt Sanne zich na 7 jaar weer aan een eigen solo onder de titel Gut, waarmee ze genomineerd werd voor een Poelifinario. In maart 2017 werd Sanne winnares van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol? door mol Tomas Cammaert te ontmaskeren. In 2020 starten de try-outs van haar nieuwe solo Kom.

Veillig genieten
Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw bezoek zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. We houden rekening met de 1,5 meter richtlijnen en alle andere adviezen van het RIVM. Op deze webpagina lees je alles over de veiligheidsmaatregelen die Markant Uden neemt.

Tekst en spel

Sanne Wallis de Vries - Muziek: Dionys Breukers en Wouter Planteijdt

Feilloos taalgevoel en een uitgesproken mimiek. Met haar muzikanten gaat ze helemaal los.

**** NRC
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie