vr 23 okt '20 14:30
Het ware verhaal van Roodkapje

Roodkapje (6+)

Langhout Theaterproducties
vr 23 okt '20
14:30
  • vr 23 okt '20
    14:30
    Theaterzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

De wolf is helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. Hij schijnt zelfs helemaal gek te zijn op... jawel: breien. Maar... hoe zit dat dan met de zeven geitjes, de drie biggetjes en Roodkapje?

Na Assepoester brengt Langhout Theaterproducties nu het bekende sprookje Roodkapje (6+). Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. En hoe leuk: de wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes en de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje?

De wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar haar oma toe wilde. Dat zij daar te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een heel ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Het bekende sprookje Roodkapje, gebracht met de inmiddels bekende twist van Langhout Theaterproducties. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud!

Entreeprijzen

Volwassenen € 18,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)
T/m 12 jaar € 14,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket)

Zicht voor kinderen
Houd er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn.

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!

Doe je mee aan de kleurplaat wedstrijd?

Download dan hier de kleurplaat want voor de leukste/mooiste kleurplaat, (die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd) is er een leuke prijs te winnen. 

Meet & Greet

Er is na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. Daar kunnen de kinderen samen op de foto met hun favoriete persoon of met allemaal!

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie