za 2 jan '21 20:15 - 21:45
Wat is nu nog écht speciaal?

Trigger

Rayen Panday
za 2 jan '21
20:15 - 21:45
  • za 2 jan '21
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Momenteel zijn er voor deze voorstelling geen tickets meer beschikbaar. Meld je aan voor de wachtlijst, dan ontvang je een melding wanneer er weer tickets beschikbaar zijn.

--

Waarom is al het nieuws tegenwoordig toch 'Breaking News'? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Wil je weten wat er wel nog écht speciaal is? Cabaretier Rayen Panday geeft je op hilarische wijze antwoord.

Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?Die overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nu nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Rayen Panday

Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Daarna wordt hij gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Vanaf dat moment is Rayen actief als stand-up comedian en sinds 2016 is hij officieel lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als één van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

Een talent is het. Een heel groot talent. Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar!

Theaterparadijs *****
Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie