za 9 mei '20 20:30
Jubileum met de allergrootste hit uit Great Britain

Best of Britain 5

The Fifth - Jubileumtournee
za 9 mei '20
20:30
  • za 9 mei '20
    20:30
    Evenementenzaal
    Geannuleerd, nieuwe datum volgt
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Deze voorstelling is geannuleerd vanwege de maatregelen m.b.t. het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie. Markant Uden bekijkt momenteel of het mogelijk is om voorstellingen te verplaatsen, zodra hierover meer bekend is, lees je dat op deze pagina.

--

Na vier succesvolle eerdere editites keert The Best of Britain nu terug om hun lustrum te vieren: The Fifth - Jubileumtournee. Deze avond belooft een feest van herkenning te worden! Een spectaculair concert met de allergrootste hits van Engelse bodem!

Met een spectaculair jubileumprogramma vol met de allergrootste hits van Engelse bodem zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay en zo'n beetje alles daar tussenin passeert de revue. Een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten. Samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie, maar ook een aantal wat meer recente wereldhits passeren de revue.

Entreeprijs
€ 29,50 (excl. € 1,85 ticketkosten per ticket, excl. garderobe)

Let op: dit is een sta-concert. Er zullen een beperkt aantal zitplaatsen zijn (krukken), deze zijn niet te reserveren.

Cookiemelder
We ontkomen er niet aan, ook wij doen aan cookies. Wij gebruiken ze om bij te houden welke pagina’s je bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. We gaan ervan uit dat je dit goed vindt.
Meer informatie