za 2 mei '20 20:15 - 22:35
Lees de titel eens fonetisch. Juist...! Lijkt nergens op

Urbanus

Lij Kner Ge Sop
za 2 mei '20
20:15 - 22:35
  • za 2 mei '20
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals (waaronder Pinkpop) heeft Urbanus weer zin in het knusse van de theaters. Na een succesvolle tour langs de Vlaamse theaters is nu Nederland aan de beurt.

Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show van Urbanus valt te betwijfelen, maar dat het publiek met een (op z'n Vlaams) 'opgelachen' kaartje naar buiten gaat, dat staat vast! Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal induiken of over de rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er helaas niet meteen meer in. Maar het publiek het podium opgooien... Waarom niet?! 

Gloednieuwe grappen en liedjes
De vorige theatershow was een best of van Urbanus' bekendste nummers, maar bij deze voorstelling zijn alle grappen en liedjes spiksplinternieuw. Grappige attributen en decorstukken zorgen voor een gezellige sfeer.

Zoals altijd zal Urbanus zijn show waar nodig aanpassen aan het Nederlandse publiek. Niet dat hij plots gaat asjemenouwen, maar situaties en personen die enkel in België bekend zijn zullen worden aangepast om het voor het publiek zo comfortabel mogelijk te maken.