zo 26 apr '20 13:30
Over een zeldzaam diertje in nood

Brandweerman Sam (2+)

Het Grote Kampeeravontuur
zo 26 apr '20
13:30
  • zo 26 apr '20
    13:30
    Pauze 15:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,85 Euro per ticket)

Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw en spannend avontuur!

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Ga samen met Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert op pad in deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Zicht voor kinderen

Houd er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn.

KinderSnackBuffet

Maak je theaterbezoek nog leuker met frietjes, snacks, groenten, appelmoes en ranja. Reserveer je KinderSnackBuffet online!